Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Her kan du drive med internettmarkedsføring

Hvis du allerede har forstått hvorfor det er så smart å drive med artikkelmarkedsføring, herlig! Da har du kanskje behov for flere artikkeldatabaser hvor du kan markedsføre websiden?

Her er en video hvor du får mer informasjon om artikkeldatabaser som artikkel.net. På disse kan du drive med denne fantastiske formen for internettmarkedsføring. I videoen får du tips er to norske (i tillegg til artikkel.net) og én engelsk artikkeldatabase.

Video om artikkeldatabaser

Engelsk artikkelmarkedsføring

Ezinearticles er den mest kjente artikkeldatabasen i verden, og de som henvender seg til et engelskspråklig publikum bør virkelig sjekke ut denne fenomenale ressursen.

Her er det noe lang ventetid for å få artiklene godkjent, men det er utvilsomt verdt ventingen. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, heter det jo.

Norsk artikkelmarkedsføring

Her er et par norske artikkeldatabaser du kan bruke. Disse skiller seg fra denne siden ved at artiklene du legger inn, ikke trenger å være unike. De kan kopieres av folk som frekventerer sidene, og brukes på egne blogger, websider, nyhetsbrev o.l

Meningen er at så mange som mulig skal bruke din artikkel, slik at du får bred publisitet. I motsetning til her, hvor det fokuseres på å gi autoritetslinker som på lang sikt vil dra deg opp i søkemotorene på de søkeord og -frasene du vil ranke på.

Artikkeldatabasene nedenfor er likevel gode. Ved å nå et bredt publikum, vil mange få lese om deg. Da vil sannsynligheten for at de som leser din artikkel linker til deg øke.

Webartikler – gratis innhold til websidene dine

Webartikler.com er en norsk side, drevet av en nordmann med genuin interesse for å hjelpe deg til suksess i internettmarkedsføring.

Han har et superbra kurs som går via epost, så vær sikker på at du signer opp på det, dersom du tror du har noe å lære. Eller faktisk: Sign opp uansett, du har ikke vondt av en repetisjon.

Nystartet artikkeldatabase

Artikkelforum.no er den (nest) siste i rekken (før artikler.net). Dette nettstedet er nytt, og lider kanskje av noen barnesykdommer. Vi får håpe hun som driver den forstår hvordan man skal legge flest mulig insentiver til rette for å hjelpe alle webutviklere og propagandister som oss, slik at vi virkelig får spredd ordet om våre fantastiske tjenester!