Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Luksushotell

Velg mellom de beste hotellene!

Nettside med de beste hotellene 

Du har sikkert merket at flyselskapene dumper prisene, og du kan også få billige hoteller over alt på internett. Å finne de beste og luksuriøse hotellene er derimot ikke like lett.

Derfor har nettsiden Hotell1000.no tatt på seg denne oppgaven. Her er det en omfattende liste av luksushoteller i hele verden. Smak på navn som Ritz Carlton, Four Seasons eller hva med Hyatt Regency. Dette er hoteller som ikke akkurat er billige, men med fasiliteter som spa, tennisbaner, gourmet restauranter og ekstrem god service blir det heller aldri det.

Oppgrader til et bedre hotell

Bra hotell i New York

Her fra restauranten på Crown Plaza i New York. Med slike omgivelser vil en storbytur bli noe helt annet enn det vanlige peset, med usentralt og slitent hotell. Selv var jeg i New York og bodde på YMCA West Side, det var billig, ca 3000 for 11 dager, men kvaliteten var deretter. Dele bad og wc og mange mystiske naboer.. Å bestille et bedre hotell kan faktisk være en av de smarteste tingene du kan gjøre for å få et hyggeligere opphold i hvilken som helst storby og feriemål.

Spahotell-guide

 

Hotell1000 har siden oppstarten i 2006 hatt et sterkt fokus på sin spahotell-guide. Disse hotellene har generellt høyere standard. Spabehandlingene er ikke med i prisen og må bestilles separat. Velger du å dra til eks. Tallinn får du spabehandlig til veldig lave priser. Det samme gjelder Budapest, Praha, Riga og Vilnius. Skal du på romantisk weekend til eks. Paris bør du beregne noen ekstra tusenlapper hvis du skal overraske kjæresten med spa.

For mange nordmenn er London den byen de besøker mest. London er kjent for å ha dårlige hoteller og du skal lete lenge etter et bra hotell. Vil du ha et garantert bra hotell i London kan du sjekke listen på Hotell1000.

Håper denne artikkelen ga deg inspirasjon til å reise, og ikke minst at du velger ditt hotell med omhu. Et billig hotell setter fort standaren for hele oppholdet..


Slik blir du mottatt på Mandarin Oriental i London
 

Skrevet av
Thomas Wist-Kirkemo

Del denne artikkelen

Del og favoriser