Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Hvorfor publisere artikler

Dette er en unik mulighet til å sende inn artikler og lage blest om produktet, tjenesten eller websiden din. Ved å publisere artikler sikrer du deg viktige linker fra relevante tekster og på den måten markedsfører du nettstedet ditt med hensyn på søkemotoroptimalisering! Denne formen for internettmarkedsføring kalles for artikkelmarkedsføring.

Vi ønsker at du skal lykkes med artikkelmarkedsføring, derfor kvalitetssikres alle artikler som publiseres her. Artikkel.net ønsker ikke at drivende dyktige artikkelforfattere skal begraves i en mengde av dårlig skrivekunst.

Vi ønsker gode artikler av dyktige skribenter. Artiklene søkemotoroptimaliseres og gjøres dermed tilgjengelig for nysgjerrige mennesker som ønsker tips om produkter, tjenester eller websider som er relevante for dem.

Men det stopper ikke der, her er hva vi tilbyr deg!

Rask publisering

Det er kjedelig å vente, og vi vet hvor viktig det er for deg at du får publisert artiklene dine fortest mulig. Derfor tilstrebes raskest mulig publisering av nye artikler.

Idet du sender inn en artikkel, vil samtlige redaktører få epost om at det har kommet inn en ny artikkel. Denne vil bli gjennomlest, kvalitetssikret og publisert.

Du får epost til mailadressen du oppga ved registrering. Her får du beskjed om artikkelen er publisert, samt. adressen til artikkelen din. Skulle du være uheldig og ikke få den publisert, vil du få beskjed om hvorfor den ikke gikk gjennom og forslag til endringer som vil gjøre den god nok.

Artikkelvennlig design

Har du lagt merke til hvor minimalistisk og lite personlig designet på dette nettstedet er? Vel, det har sin grunn.

Hos artikkel.net er artikkelen din viktigst, derfor er alle, la oss kalle dem, forstyrrende elementer, fjernet og dempet dramatisk fra websiden når folk leser artiklene dine. Med forstyrrende elementer snakker vi om alt som vitner om at dette er en side for artikkelmarkedsføring.

Dette gjør at din artikkel står i sentrum for all oppmerksomhet leseren måtte tilgodese den, og dermed vil det du forsøker å oppnå med den bli enklere.

Videre er det kun kategorier som er relevant for innholdet i din artikkel som vises i menyene. Det sikrer at søkemotorene kun oppfatter disse kategoriene som relevant, noe som igjen vil gi din artikkel bedre ranking på det den handler om, og samtidig tilfredstille brukere som vil lese mer om tema i samme kategori.

Ved publisering av artikkel skriver du også inn noen tagger, disse fører igjen til optimalisert innhold.

Skriveverktøy

Du har en rekke verktøy til disposiosjon, hvor alle er ment å gi din artikkel en best mulig ranking, og i sin tur tunnellere mest mulig trafikk til din webside over sikt.

For å lære hvordan du bruker artikkeldatabasen best mulig, anbefales det at du sjekker vår veiledning i å skrive artikkel. Den er rettet mot deg som vil vite hvordan man skriver best for brukervennlighet og søkemotoroptimalisering.

For de som bare er glad i å skrive, ikke lese, har vi en video om hvordan du sender inn artikkel. Her blir du tatt gjennom publiseringsprosessen, og får gode tips om hvordan du får best mulig resultat av å gjøre det.

Søkemotoroptimalisering

Dette er et like viktig som langt ord. Hvis du følger god praksis når du skriver artikkelen, og følger disse tre enkle trinnene det som blir foreslått at du gjør, etter at artikkelen din er publisert her. Så skal artikkel.net sørge for å gjøre sitt for at din artikkel her blir søkemotoroptimalisert.

Sitemap

Hver dag lages det et nytt sitemap av dette nettstedet. Alle artikler som har blitt publisert føyes til, og revidert sitemap sendes til søkemotorene. Dette sikrer at din artikkel blir indeksert.

Brukervennlig URL

URL (nettadressen) til artikkelen din vil bli optimalisert, slik at det er enkel å huske den for leserne, samt. at den blir søkemotoroptimalisert med dine viktigste søkeord. Redaksjonen bruker søkeordene du har angitt for din artikkel under innsendingsprosessen for å lage denne. Dermed får artikkelen din en brukervennlig og (så kort som mulig) søkemotoroptimalisert URL.

Deling og linking

Under alle artikler er det en deleboks. Denne gir lesere som liker artikkelen din mulighet til å dele den på de største sosiale mediene. Det gir i sin tur mer trafikk til artikkelen som befinner seg her, og dermed også til deg.

Unik artikkel best

Det er bedre med én fugl i handa, enn ti på taket - går uttrykket. Prinsippet i uttrykket praktiseres her, men hva menes med dette?

Hva andre gjør

Artikkeldatabaser tiltrekker seg skribenter som publiserer artikler i deres artikkeldatabase.

Ett av argumentene for å få folk til å sende inn artikler er at lesende latsabber som ikke gidder å skrive egne artikler kan få din, publisere den på sin side, og dermed sende trafikk til deg.

Artikkel net er annerledes

Igjen, vi ønsker at du skal tjene mest mulig på dine artikler her, og det er like viktig for deg at artiklene her blir populært lesestoff, som for oss. Vi tror du vil ha langvarige resultater, og derfor er det best at artikler du publiserer her forblir unike. Det er to grunner til dette.

  1. Linken i artikkelen du har her blir mer autoritær, og konsekvensen er positiv ranking av din webside.
  2. Artikkelen du har her kommer høyere i søkemotoren, folk finner den og sendes til din side.

Disse to argumentene henger sammen. Sett at ti stykker publiserte samme artikkel på hver sin side. Hvilken merverdi finnes i ti identiske artikler? Javisst får du potensiell trafikk fra de ti nettstedene idet de republiserer artikkelen, men hvor mange leser på en webside som baserer seg på å republisere artikler? Hvis man er for lat til å skrive sine egne artikler, blir det i alle fall naivt å tro at folk bak slike nettsteder gjør særlig innsats for å markedsføre websidene sine? En ting er i alle fall sikkert, og det er at de ikke får trafikk fra søkemotorene med republiserte arbeider.

Lærere blir flinkere til å avdekke juks. Blant annet gjennomgår artikler og andre elevarbeider en prosess for å se til at de ikke har hentet hele eller deler av arbeidet på nett. Tror du søkemotorene opererer annerledes? Har du noengang foretatt et søk, og funnet ti identiske artikler etterhverandre i søket?

Vi tror svaret er nei, og derfor mener vi den beste måten å drive artikkelmarkedsføring på er å lansere én artikkel én gang, og la det bli med det.

Gode artikler premieres

Hvis din artikkel er skikkelig god, så god og relevant at den bør få sin egen plass på et eget domene, vel så får du det.

For de som vil ha teknisk info om dette: All linkjuice vil sendes fra artikkelen på artikkel.net med et 301 redirect til den andre websiden. Da vil all promoteringen du har gjort av artikkelen ledes til den nye, unike utgaven av artikkelen.

Resultatet: Du har fått en artikkel på et domene som er relevant for akkurat det du driver med, altså enda bedre søkemotoroptimalisering for deg.