Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

En ommøbleringstanke rikere

Skal bedriften din flytte eller dere ønsker å fornye interiøret på kontoret, kan det være vanskelig å orientere seg blant alle tilbyderne der ute. Og det kan bli dyrt å være uvitende. Da er det godt å vite at det finne folk som kan og vet, for deg.

- I en slik situasjon kan man lett bli blendet av hyggelige folk, pene showrooms og tilsynelatende høye rabatter, sier Tomas Falkenberg. Falkenberg er gründer og daglig leder av Confidon, et nøytralt rådgivningsselskap og et besparende mellomledd for bedrifter som trenger kontormøbler og nytt interiør. Med over 20 års erfaring fra møbelbransjen kjenner Falkenberg alle involverte så godt som om de skulle ligget i hans egen kontorskuff. Resultatet av at Confidon daglig er i kontakt med produsenter, agenter, forhandlere og møbelleverandører, er at du som kunde kan spare mye tid og penger som du kan bruke på det du er god til.

Finnes det gratis lunsj?

- Uansett om bedriften har behov for å ominnrede et eksisterende kontor eller innrede et nytt lokale, så er det alltid best for alle parter om Confidon kommer tidlig inn i prosessen, sier Falkenberg. – Da får vi god tid til blant annet å gå gjennom de fem priskategoriene vi opererer med, som er fra 18 000 kr til 50 000 kr per ansatt. – Og innenfor disse prissjiktene kan Confidon spare kostnader som tilsvarer mellom 4 000 og 15 000 kr per ansatt, forklarer Falkenberg. -Da involverer vi fire til fem som vi mener er aktuelle å presentere, så er det helt opp til kunden hva den liker best. – Det Confidon tilbyr er nøytralt og forutsigbart. – Siden vi involverer kun relevante tilbydere, får vi en optimal konkurransesituasjon og kan love at både tid og pris som avtales, overholdes, understreker Falkenberg. -  Et viktig element er at Confidon personlig er med kunden som dens rådgiver gjennom hele prosessen, forsikrer Falkenberg.

Noen å stole på

Tomas Falkenberg har selv jobbet i blant annet Ikea og som salgssjef i Kinnarps i mange år. Men etter hvert så han behovet for en helt ny aktør i bransjen. Derfor startet han Confidon sammen med en kollega i 2006. Så langt har det hele vært mer eller mindre et eventyr. Inntil i dag har Confidon skaffet sine kunder 8 565  nye arbeidsplasser, og bidratt med 7 017 sitteplasser i deres fellesareal. 

- Grunnen til at Confidon kan garantere best pris er at vi først og fremst har mye erfaring og god innsikt i bransjen. Vi kan kontormøbler og har den kunnskapen man trenger om de ulike leverandørene, forteller Falkenberg. – En av våre oppgaver er å fjerne fordyrende mellomledd, bedyrer han. - Vi er en uavhengig aktør og vi skåner kunden for uforutsette kostnader.

Ivareta individuelle behov

Et av de viktigste prinsippene til Confidon er å ivareta de individuelle behovene til ulike arbeidstakere. - Derfor tar vi alltid kunden med i et første møte der vi presenterer de ulike mulighetene de har til å velge ikke bare pris, kvalitet og design, men også hvordan selve arbeidsmiljøet skal se ut, forklarer Falkenberg. - Det mange ikke tenker på, er hvordan de ansatte best kan plasseres for å yte best mulig. – Vi i Confidon mener at en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap er det beste for de fleste bransjer. Derfor bruker vi mye tid med kundene for å finne den optimale plasseringen for nettopp deres medarbeidere. – Det finnes nesten uendelige muligheter for hvordan arbeidssoner kan plasseres i forhold til hverandre. – Vi vet at trivsel for den enkelte arbeidstager er vel så viktig som at det går an å heve/senke en pult eller at det er armlener på kontorstolen, slår Falkenberg fast. – De fleste som jobber på et kontor trenger jo ikke førstehjelp i hvordan man sitter på en stol – det er jo nettopp det de gjør hver eneste dag , ler han. Falkenberg ikke bare anbefaler, men nærmest krever at kunden skal se på, prøvesitte og kjenne på ulike møbler og kontorsettinger før kjøp.

- Vi setter alltid opp to til tre alternativer som kunden fysisk kan teste ut i sitt eget lokale. Et kontor skal ikke kun se bra ut, men også være funksjonelt og føles behagelig og naturlig for den som skal bruke arbeidsplassen, sier Falkenberg.

Confidonmetoden ®

Confidon har også utviklet sin helt egen metode som kalles Confidonmetoden. – Dette er kort og godt kompetanse satt i system, der vi benytter seks ulike verktøy som på en oversiktlig måte definerer og forenkler hele prosessen for kunden, sier Falkenberg og fortsetter;

Les mer om møblering av kontorlokaler her

 

Del denne artikkelen

Del og favoriser