Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Krus som gave

 Er du lei av å gi bort helt vanlige kopper og krus som gave? Nå til dags kan man kjøpe krus som er personliggjort med eget bilde, eller tekst. Det passer til enhver anledning: 

Fødselsdager:

Et krus med et artig motiv er den perfekte måten å vise bursdagsbarnet at du tenker på ham eller henne. Et fødeslsdagskrus kan være både fargerikt og morsomt. Bruk festlige bilder og få bursdagsbarnet til å le hver gang han eller hun tar en slurk av kruset med det personlige trykket på.

Julegaver:

En av de mest feirede høytidsdager i verden er julen. Hvorfor nøye deg med å gi sokker eller dusjsåper? Dersom du vil skille deg ut fra alle de andre gavene er et krus med ditt eget trykk på helt perfekt. På samme tid som det er nyttig er det også noe som får dem til å føle seg spesielle fordi du har laget denne gaven selv.

Bryllupsdagen:

Et krus med bilder eller tekst på til din kjære vil minne din kjære om årene dere har vært sammen. Dette vil oppfattes som en personlig gave ingen andre har bortsett fra dere to. For å beskrive hva du føler kan du bruke bilder, farger og tekst!

Morsdag:

Hva er vel bedre enn å gi mor noe helt spesielt på selveste morsdagen? Alle mødre liker å bli satt pris på i ny og ne. Et krus med ditt eget trykk vil vise henne at du engasjerte deg i å finne en gave du visste hun ville sette pris på. Hver gang hun ser kruset vil hun bli minnet på deg og hvor mye du bryr deg om henne og alt det fine dere har gjort sammen opp gjennom årene.

Valentinsdagen:

En gave til din kjære er en hyggelig og selvsagt del av Valentinsdagen, men det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven. I tillegg til blomster og konfekt kan man krydre den spesielle begivenheten med en mer personlig ting, som for eksempel et krus med deres egne bilder og tekst. Kanskje bestemmer du deg for å fylle det med søtsaker eller du kan servere en kopp kakao. Hver gang din utvalgte ser Valantinskruset vil han eller hun tenke på hvor mye du bryr deg og et krus bruker man om og om igjen.

God bedring:

Alle vet hvor godt det er med litt ekstra støtte og oppmerksomhet fra venner og familie når man er syk. For å vise litt omtanke og hvor mye personen betyr for deg kan du hjelpe ”pasienten” å bli bedre ved å lage et krus med et hyggelig bilde av dere, kanskje til og med skrive noen motiverende ord og gi det i gave. Det vil garantert muntre opp dagen hans.

“Just because”:

Dette er en av de mest populære grunnene for å gi en gave. Krus med et bilde av din venn, din kjære eller en kollega på viser at du setter pris på ham eller henne. Når noen spør dem hvor de har fått et slikt spesielt krus fra vil det også uventet kunne lyse opp dagen deres, dette merker du ved den gode indre følelsen når de sier “bare fordi”. Det trenger ikke være en spesiell dag for at du viser noen at du bryr deg, personliggjorte krus kan gis bort på hvilken som helst dag i året.

Del denne artikkelen

Del og favoriser