Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Parajumpers, merkevare av yttertøy bestandig og egner seg for alle klima aktiv i verden av sosiale nettverk med Twitter-profil

Parajumpers er den ledende italienske selskapet i produksjon av yttertøy egnet til de verste værforhold og i noen del av verden. Aktiv i verden av sosiale selskapet tilbyr kontinuerlige oppdateringer innenfor sine portaler offiserer, inkludert en Twitter.

Parajumpers

Utviklingen av Parajumpers

Parajumpers født i samarbeid med den italienske designeren Massimo Rossetti i dag er en benchmark merkevare i feltet av yttertøy, med et nettverk av butikker aktive på alle kontinenter. De foreslåtte modellene i hver samling tilbyr den perfekte balansen mellom stil og brukervennlighet blir så virkelig må. Økningen i volumet av virksomheten har ført til underskrift av lederen har til å vurdere endring av sted for en måte å stramme ytterligere den sterke relasjonen etablert med kunder og handelspartnere. Byggingen av det nye hovedkontoret har også tillatt den arkitektoniske oppgradering av byen, som det valgte området så tilstedeværelsen av restene av en gammel nedlagt fabrikk i over femti år.

Motedesigner Parajumpers

Samlingen for Spring-Summer 2013-2014 ble inspirert av tilstanden til den moderne verden i forandring. Trender og smaker av folket er i stadig utvikling. Passformen av plaggene er sterke punkt av Parajumpers, som produserer klær som kan bæres på forskjellige anledninger og deres motstand vedvarer i hvilken tilstand de er holdt. Modellene beregnet for menn og de for kvinner er utviklet på en slik måte at det passer perfekt til kroppen, slik at det er en meget kul se til bæreren.

Parajumpers jakke


For alle de siste nyhetene på verden Parajumpers, besøk den offisielle Twitter-profil.

Del denne artikkelen

Del og favoriser