Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Prosjektet støttes av kjente klær merkevare Parajumpers

Parajumpers er en svært populær merkevare basert i byen Segusino som, takket være den grunnleggende arbeid av brødrene Paulon, står i dag som en av de mest kjente navnene innen yttertøy.

Parajumpers Arches
Fødselen av merkevaren Parajumpers

Parajumpers er et nyskapende prosjekt som ble født med ideen om Ape & Partners i samarbeid med Massimo Rossetti, to av de ledende navnene innen internasjonal design. Alt er født i en bar i Anchorage, Alaska, da Massimo Rossetti møtte et medlem tilhører 210TH Rescue Squadron. Det er en av de viktigste organer spesialisert seg på utvinning arbeid ekstrem, klar til å gripe inn i alle deler av verden, og når som helst: kalles PJs - forkortelse som betyr Parajumpers og deres medlemmer har en av den beste treningen i verden og bruke kunnskaper til å redde liv på alvor truet. Alle varer Parajumpers må gjenspeile denne filosofien og være lett tilpasses til ethvert plass, klima og tilstand; gjennomføres hovedsakelig i nylon, en av de mest motstandsdyktige materiale, som er utstyrt med en vanntett foring som lett kan fjernes, og en hette med en tilstøtende varmt fur kant. På den delen som tilsvarer halsen ligger en krok avslutt identiske med de som brukes i fallskjermhopping, mens på fremre del er satt inn i en lomme som inneholder de andre tre, sikrer en perfekt og trygg lukke, der du kan lagre dine egne personlige effekter.

Parajumpers
Parajumpers og organisasjon Heidelberg Project

Heidelberg Project er en ideell organisasjon som ble grunnlagt i gatene i Detroit, som er forpliktet til å fremme kunst som en løsning for å gjenopprette byen. Ideen kommer fra Tyree Guyton som samler noen av artistene som er begynt å lage verk med avfall funnet i ruinene av gamle forlatte bygninger, skape en ekte friluftsmuseum midt i byen. Parajumpers fra år støtter dette prosjektet og har laget en samling med bilder tatt i Heidelberg Street, der ble født prosjektet.


For mer informasjon om prosjektene og de siste nyhetene fra Parajumpers besøke den offisielle kanal dette på Facebook.

Del denne artikkelen

Del og favoriser