Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Hva du bør vite om før du bestiller en plakatramme til bedriften din.

Hva gjør at plakatrammer er så godt likt av firma med "walk in" trafikk? 

Bakgrunnen for at plakatrammer er så mye brukt av bedrifter er at de er rimelig og effektiv markedsføring. Det er en utrolig lav kontaktpris for hver person du når med en plakat i tillegg til at du når dine interesserte kunder.

Dette kombinert med at en plakatramme i tillegg er meget enkel å bruke i praksis. Rammen kan enkelt «løses» ut fra plakaten, og dermed kan du raskt skifte budskap på 1-2-3. Dette er suverent når du har forskjellige kampanjer gående i løpet av året.

Plakatrammer leveres også med en gjennomsiktig plastoverflate som beskytter plakatene godt. Dette vil igjen si at plakatrammer både er effektive i bruk og enkle å bruke i praksis.  

Hva er forskjellen på plakatrammer? 

Omtrent alle plakatrammer er laget i aluminium. De har en stabli plate i rygg, og leveres med plast i front. Skilnaden på plakatrammer er designet på rammen. Farge, format størrelse samt festemuligheter. Mht. festemuligher er det å henge plakatrammene på veggen det mest vanlige. Plakatrammer fra Skiltdisplay leveres med ferdige hull for veggfeste. Men du kan også få plakatrammer som er egnet for feste på vindu. De kan også henges ned fra tak, og de leveres også som tosidige rammer slik at du kan ha budskap på beggesider.  

Utendørs bruk av plakatrammer? 

Det finnes ikke en plakatramme som er 100% vanntett, Men du får tak i plakatrammer som er spesiallaget for utendørs bruk med kraftig ramme i tillegg til skumlist slik at de er solide og værbestandige. Slike plakatrammene anbefales til utendørs bruk da siden disse tåler bedre både fukt, vind og regn. Vanlige plakatrammer kan brukes ute men er mer utsatt for fukt og vind. Derfor bør du kun benytte deg av dette når plakatrammen står plassert i le, og er skjermet for vær og vind.  

Hvilke størrelser får du plakatrammene levert i? 

Mesteparten av plakatrammene leveres i standardard plakatformater. Tenk godt igjennom hvike plakater og reklamemateriell du normalt får fra leverandørene dine, slik at du passer på å kjøpe samme typer og formater som passer til dette.

Det flere som leverer plakatrammer i Norge. Men en av de store importørenesom lagerholder mage forskjellige typer rammer er webselskapet skiltdisplay.no. Disse har også en mengde varianter og størrelser på lager slik at du kan få leveransen din raskt.

Klikk her for å se mer på utvalg og priser for plakatrammer

Del denne artikkelen

Del og favoriser