Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Skjønnhetens pris – kostnaden for plastikkirurgi

Skjønnhetens pris – 98 000 kr.

Når man tenker på ordet skjønnhet så forbinder man det med utseende, ikke med personlighet. Dessverre er det slik uansett hva samfunnet vil at vi skal mene om den saken. Skjønnhet, attraktivitet, bra utseende eller hva man enn velger å kalle det, det gjør mer å forbedre selvtilliten. Det leder også til bedre jobb og høyere lønn. Det er fakta.

I lys av teksten ovenfor bør det tenkes at de mest fremgangsrike arter og individer her på jorden er de som er best til å tilpasse seg sin omgivelse og rådende forhold. Er det ikke slik at man ved et fordelaktig ytre kan bidra til fremgang, så ligger det i andres interesse å tilgodese seg av de mulighetene som er der for å forbedre utseendet ved hjelp Estetisk Plastikkirurgi. Men hva kan gjøres og hvor stor en skjønnhetens pris beregnet i kroner og ører?

Vår testperson, Lisa, er 36 år og normalvekt. Hun har et ganske alminnelig utseende og vil bli hva som i hverdagstale kalles for pen. Hva hun kan gjøre og hva kommer det til å koste? La oss undersøke det ovenfra og ned.

Den viktigste delen av ansiktet er i utseendesammenheng kinnbeinene. Se for den en kjent, pen person eller en filmstjerne. Du vil snart oppdage at vedkommende har tydelig markerte kinnbein. Derfor velger Lisa å forsterke sine kinnbein gjennom å legge inn kinnbeinsimplantat av silikon til en kostnad av 24 000 kr.

Leppene signaliserer sensualitet (sexualitet med et finere ord) noe som er en instinktivt attraktivitet-tiltrekkende årsak. En leppeforstørrelse gir fyldigere lepper. Leppeforstørrelse utføres enten med injeksjoner eller implantat. Lisa velger å gjøre en leppeforstørrelse med injeksjon av Restylane Lipp til en kostnad på 4000 kr.

Brystene er en kroppsdel som signaler femininet noe i seg selv er en dokumentert attraktivt. De perfekte brystene skal være faste, fyldige og i proposisjon til kroppens størrelse. Det finnes tre metoder for å forbedre brystenes utseende brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon. Lisa bestemmer seg for å gjennomføre en brystforstørrelse for en kostnad på 25 000 kr.

Lisa har født 2 barn og har etter graviditeten fått en liten kulemage, hun har også løshud på magen. Dette velger Lisa å korrigere ved hjelp av mageplastikk. En mageplastikk kan behandle både utstående bukvegg (kulemage) og løs overhud. Kostnaden for en mageplastikk er 45 000 kr.

Lisas utseende har forandret seg ganske så mye sammenlignet med hvordan hun var for operasjonene. Hun har forbedret på de svakhetene hun synes at hun hadde med sitt utseende blant annet ved hjelp av mageplastikk. I tillegg har hun forsterket noen av de trekkene som nærmest forbindes med skjønnhet; kinnbeinplastikk og brystforstørrelse. Prisen for skjønnheten ble i Lisas tilfelle 98 000 kr! Om prisen er høy eller lav ligger blir opp til hvilket øye som ser å avgjøre.

Del denne artikkelen

Del og favoriser