Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

5 gode tips til en billigere ferie

Det er ingen hemmelighet at det koster å reise på ferie, men det finnes relativt enkle metoder som reduserer kostnadene effektivt. Ved å følge disse fem tipsene kan du spare penger på din neste ferie!
 

Budsjett – lag deg et reisebudsjett

Før du reiser bør du kartlegge hvor mye du har anledning til å bruke. Vær realistisk og regn ut hva ting kommer til å koste, sett opp et budsjett og hold deg til det! Det kan selvsagt være lurt å ha en buffer, men det er mye penger å spare ved å være litt streng med deg selv.
 

Gjør god research på forhånd

Les om byen du skal reise til. Å ankomme uten forhåndskunnskap om stedet ender ofte med dyre og kjedelige guidede turer. Hvis du gjør litt research, finner du kjapt ut hva du har lyst å se – unngå slitsomme omvisninger og spar penger ved å droppe det som ikke interesserer deg.
 

Vurder å leie en bil

Det høres kanskje dyrt ut, men du kan faktisk spare mye penger på å leie en bil når du skal reise litt rundt. Du slipper taxi-kostnader og har større frihet. Hvorvidt det vil være lønnsomt kommer selvsagt an på reisen din, men det kan absolutt være lurt å vurdere en leiebil.
 

Bruk en rabattkode når du bestiller hotellet

Skal du overnatte på hotell, kan du spare mye penger på å benytte deg av en rabattkode når du bestiller. Normalt gir disse 10 prosent rabatt på hotellbestillinger, og dette utgjør kjapt litt penger hvis det er et lengre opphold. Hotels.com lar deg bruke rabattkoder. Finn deg en Hotels.com rabattkode og få rabatt på hotellet du skal bo på.
 

Dropp resturanter

Vi legger normalt igjen mye av budsjettet på dyre resturanter. Ved å heller kjøpe matvarer i butikken og lage maten selv kan man redusere den totale kostnaden relativt mye. Dropp resturanter og lag heller lunsj og middag selv – du kommer til å bli overrasket over hvor mye du sparer på dette. Det er i tillegg morsomt og lærerrikt å kjøpe matvarer på de lokale matbutikkene.

Del denne artikkelen

Del og favoriser