Eget nettsted? Lr om artikkelmarkedsfring

Du kan ikke tjene penger på blogging!

Hvor ofte har man ikke hørt det at man ikke kan tjene penger på blogging? Mange ganger kommer vel akkurat dette til uttrykk fra de som faktisk tjener gode penger på blogging, og da snakker jeg om norske bloggere. "Du kan ikke tjene penger på bloggin" og "Det er ikke penger i blogging" er noe som etterhvert er blitt innprentet i enhver bloggers hode som en sannhet. Sannheten dog, den er ikke akkurat slik noen ynder å fremstille den.

Blogging er ikke noe unikum. Blogging er ikke en form for nettside du ikke kan tjene penger på. Blogging er faktisk en av de beste metodene på nett du kan tjene penger på. Dette fordi blogging er så veldig allsidig i forhold til andre former for nettsider. lager man seg f.eks. en auksjonsside er det ikke så mange valg. der foregår det auksjon, og thats it. Det samme om man klasker opp en rubrikkside. Der er det kjøp og salg i rubrikk/annonseform som foregår, og thats it.

Blogging derimot er åpent for det aller meste. Der er du som styrer. Så om du en dag ønsker å selge den gamle ranselen din via bloggen din så lager du bare et innlegg der du forsøker å selge ranselen. Eller du kan lage en auksjon på ranselen din, der budene kan gies i kommentarfeltet nedenfor selve innlegget. På bloggen din kan du også lage tekstlinker hvor du annonserer for andre produkter, eller du kan la coca cola få vise sin siste promovideo på bloggen din hvis de betaler deg noen kroner.
Ved å blogge stiller du faktisk sterkere enn hvilken som helst annen nettside når det gjelder å tjene penger.

Problemet derimot er folks fantasi. De "klasker" opp en blogg, starter å skrive en masse intressante eller mindre intressante innlegg. Kaster opp en masse annonser fra ett eller annet annonsenettverk og forventer deretter at kronene formelig skal renne inn.
TOTALT FEIL!
Du må rett og slett bruke fantasien en smule skal du greie å utmerke deg og tjene penger via din blogg.
Du kan ikke gjøre som "alle andre" å bare slenge opp en masse annonser og tro at folk skal klikke på disse.
For folk klikker IKKE på disse. De eneste som har en stor fordel ved at du bruker annonsene er annonsørene.
Hvorfor? Fordi de alltid brander seg via sine annonser. Du kan enten finne merkenavnet deres eller til og med nettadressen deres på annonsene, så hvorfor skal du hjelpe dem med brandingen når du ikke får betalt for det?
Nei, bruk fantasien og tjen penger på din blogg. Ikke bruk din blogg for å brande andre annonsørers merker gratis.

Forfatteren driver selv flere blogger som i stor grad handler om å hjelpe andre som ønsker å tjene penger via internett. Slik tjener du mest penger på din nettside eller blogg kan være en grei artikkel å lese seg gjennom for å få flere ideer. Billig annonsering kan du også finne hos PicxxNetwork.

Del denne artikkelen

Del og favoriser